Vilka Vi Är

Vår Historia

På Beity Bakery är vi stolta över vårt engagemang för kvalitet och tradition. Med en produktionskapacitet som överstiger 23 000 bröd per timme är vi dedikerade till att betjäna vårt samhälle med läckra, handgjorda bakverk. Vår högkvalificerade personal ser till att varje produkt är tillverkad med de finaste ingredienserna, utan användning av konstgjorda tillsatser. Från våra signaturskapelser till våra klassiska Favoriter har vi glädjat smaklökar i generationer. Kom och upplev den oemotståndliga doften och smaken av våra nybakade godsaker på Betty Bakery.

Vårt Uppdrag

På Beity strävar vi varje dag efter att baka bröd till våra konsumenter som överträffar deras förväntningar.

S

Sustainability — vi strävar efter att upprätthålla en balans mellan lönsamhet och syfte och prioriterar våra medarbetares och kunders välbefinnande. Vår affärstillväxt är inriktad på att främja en dygdig cykel för att generera större fördelar för både planeten och samhället.

T

Team — vi tror att det är ett bra uppdrag för vårt team att fokusera på att ge våra kunder med en stor upplevelse. Vi inser att som en del av ett kundcentrerat företag, den första steget för att uppnå företagets uppdrag är att ge värde till våra kunder. För att göra detta, vi kommer att se till att vårt teams kundinteraktioner är ändamålsenliga, artig, och fokuserade på våra kunders behov.

R

Rötter — vår kultur är uppbyggd kring en stolt företagshistoria av kvalitetsbakning. Vi kommer alltid att komma ihåg, "Excel eller insistera"

I

Integritet — vi är fast beslutna att göra det rätta. Att vara ett hållbart och ansvarsfullt företag med arbete och livsmedelssäkerhet som våra högsta prioriteringar.

V

Värderingar — vi värderar våra robusta kundrelationer högt och kännetecknas av exceptionell vård vi ger dem. Våra värderingar är en ledstjärna för vårt uppförande och avgränsa vårt beteende på den globala arenan

E

Excellence — vårt mål är att erbjuda de allra bästa bageriprodukterna med en framåtblickande passion för tillväxt och innovation för vårt företag och våra produkter.

"FRAMGÅNGENS MÅTTSTOCK ÄR INTE DE PENGAR DU TJÄNAR ELLER DE PENGAR DU HAR, DET ÄR VAD DU HAR ÅSTADKOMMAS.” — R. JACK LEWIS, SR.

Historien om Beity Bageri

Vad vi alla handlar om

Många års erfarenhet inom mjölindustrin har gett oss förtroendet att dominera marknaden leverera en utsökt limpa bröd som har fått folk att komma tillbaka för mer. Vi har inte bara levererade en högre kvalitet men fokuserade snarare på friskhet som kan kännas och smakas av många av våra kund.